News

Η Σύμπραξη για τη Βία κατά των Γυναικών και των Κοριτσιών (VAWG) στο Westminster και στο Kensington & Chelsea σας προσκαλεί στην ηλεκτρονική παρουσίαση της νέας 5ετούς στρατηγικής για τη Βία κατά των Γυναικών και των Κοριτσιών 2021-2026

Η Σύμπραξη για τη Βία κατά των Γυναικών και των Κοριτσιών (VAWG) στο Westminster και στο Kensington & Chelsea σας προσκαλεί στην ηλεκτρονική παρουσίαση της νέας 5ετούς στρατηγικής για τη Βία κατά των Γυναικών και των Κοριτσιών 2021-2026.

Ελάτε μαζί μας καθώς περιγράφουμε τη στρατηγική μας κατεύθυνση για τα επόμενα 5 χρόνια και μάθετε το ρόλο που μπορείτε να διαδραματίσετε στον τερματισμό της Βίας κατά των Γυναικών και των Κοριτσιών, ως μέρος μίας συντονισμένης κοινοτικής αντίδρασης.

Προσκεκλημένη ομιλήτριά μας θα είναι η Nicole Jacobs, Επίτροπος για την Ενδοοικογενειακή Κακοποίηση για την Αγγλία και την Ουαλία. Η διαδικτυακή εκδήλωση θα περιλαμβάνει τοπικούς και εθνικούς προσκεκλημένους ομιλητές, βίντεο και διαδραστικές δραστηριότητες για να διασφαλίσουμε ότι θα εργαστούμε από κοινού για τον τερματισμό της VAWG σε όλους τους δήμους μας.

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ: https://www.eventbrite.co.uk/e/launch-of-new-bi-borough-5-year-violence-against-women-girls-strategy-tickets-205558008537.